For a reason



God morgon.  Vet inte riktigt vad som händer idag, har precis kommit tillbaka efter en springtur.
Tänkte träffa några kompisar kanske, mer vet jag inte.

Ha det bra<3

for the great good

Liselotte Watkins » Swedish Elle » 10

lundlund

only lonely



klänning - H&M Divided
Cardigan - ¤365 Sunshine
Strumpbyxor - H&M
Halsband - Doppresent

Har varit en rätt bra dag idag. Inte hänt nåt särskilt...hade skolfoto, men vi ska ta om det på måndag igen därför att några kom för sent... Ikväll ska jag plugga lite och läsa.

Ha det bra<3<3

.

Jag hatar den här dan. Vill bara sova så att den tar slut.

somewhere



Har sovmorgon idag. Skönt med lite extra tid. Känner mig sjuk igen, jag hostar och snörvlar, och idag ska jag springa en 4,6 km lång orienteringsbana... Vi får väl se hur det går.  Inget speciellt händer idag annars.

Ha det bäst

What goes around





Topp - H&M
Kjol - Benetton
spetskofta - Gina Tricot
Leggings - H&M
Halsband - Snö
Väska - Mormors mors
Skor - Converse


Har hunnit med det mesta om jag skulle. Har inte gjort min engelskaläxa för jag hittar inte boken, men vad kan jag göra. Ska dricka en stor kopp te nu som belöning och titta på Harry Potter och Fenixorden.

Se yaaa<3<3

front-side-back


Abisko<3

Har precis kommit hem från min andra skoldag. Ingenting nytt förutom att min gamla jumpalärare har gått och blivit bildlärare... riktigt kul med bild i år. Ikväll ska jag vara duktiga ida och öva piano, sticka ut och sprina och göra mina läxor! Tänkte titta på sista Harry Potter filmen också.

Ha det bra<3

School's out



Dålig uppdatering, det blir lätt så... Ska försöka bättra mig.

Första skoldagen för mig idag. Eftersom jag har varit på klassresa. Idag skulle vi ha skolfotografering, men så blev det inte. Så alla hade gjort sig extra fina i onödan. Inte så roligt. skönt att skolan börjar, få in lite struktur i vardagen. Fast jag skulle gärna ha sommarlov ett tag till.

I kväll blir det plugg, första dan i skolan och har redan saker att läsa. Ska försaka med att se på Harry Potter och Flammande bägaren också. Tar en film per dag.

Ha det bra <3

I do



I abisko

Vacker dag idag, solen skiner och det är lite värme i luften.  Jag känner mig lite piggare också, är fortfarande väldigt förkyld men jag känner mig lite friskare. Jag vet inte vad som händer idag, men jag tror attdegen kommer tillbringas med Moa och Anna<3


Blue as the sky. White as the snow.





Topp - H&M
Byxor - Peak
Skor - Converse
Halsband - Wedins
Armband - Halsband, Wedins

Och nymålade naglar <3

Trötthet



Trötthet
Bara svälja
Bara leva
Måste svälja
Måste leva
Vill sova
Trötthet

sunlight

Camilla Åkrans » Numeró » 5
Camilla Åkrans » Numeró » 6
Camilla Åkrans » Numeró » 1
lundlund


In the middle of nowhere



Vaning för text!

Jag har äntligen kommit tillbaka från min klassresa, det var jättemysigt och jag hoppas att ni har haft det lika bra. Mina läsare ha snabbt sjunkit från femtio till tre, men jag får väl jobba upp mej igen.

På vägen hem med tåget hände en sak som bara händer på film. Vi blev kvar. Jag och mina tre kompisar tog en liten bensträckare och när vi kommer tillbaka har tåget åkt. Så där står vi, fyra femtonåriga tjejer i T-shirt och shorts i Kiruna utan packning och utan någon aning om vad vi ska ta oss till. Efter mycket om och men, och med många samtal med olika tågförare så fick vi sova en natt på ett hotell på kiruna station. Vi hade bara en mobiltelefon som fungerade och dom på tåget har ingen täckning, lite panik fick vi allt. Allt slutade i allafall bra, vi tog ett tåg till luleå klockan halv sex på morgonen och sen åkte vi flyg till stockholm, så nu är jag äntligen hemma.

Free ride




min samling av busskort

Det här blir nog mitt sista inlägg på ett tag. Ska på klassresa till abisko, och det finns ingen chans att uppdatera bloggen.  Jag blir borta tills nästa fredag, så kika in på lördag för nya inlägg och bilder.

Love to you all.


Clap your hands





T-shirt - H&M
Spetskofta - Gina Tricot
Shorts - H&M
Skärp - second hand
Väska - utklädningslådan

Det var riktigt mysigt i stan idag. Kollade runt i några affärer, och hittade jättesnygga jeans på urban outfitters för bara 69:- som självklart inte fanns i min storlek. Sånt gör mig riktigt sur... Och bara så att ni vet  : Pommes Frites med glass e jättegott!

Whatever



Sista "göravamansjälvvill"-dagen på sommarlovet. Jag ska till stan med Anna. Ska checka in nya Monki. Och så täkte vi ta en sväng förbi Urban Outfitters, och nån till secondhandbutik. Ska bli riktigt mysigt! Till lunch blir det McFlurry med pommesfrites, min kompis moa påstår nämligen att det är jättegott.

Imorrn väntar klassresa til abisko! <3

Turn around



Topp - Gina Tricot
Shorts - H&M
Flip flop - H&M
Halsband Ur&Penn


Här har ni skärpen som jag köpte på secondhand. 10 spänn styck...inte helt dumt.

Har tittat på film, igen. Denna gång blev det  "white chicks" , aldrig sett den förr, och rolig var den. Rekomenderas.

See yaa <3

skönheten och ovädret


kunde inte låta bli visst är dom underbara

Konstigt väder idag. Ena sekunden regnar det och blåser det och man vill inget hellre än att sätta på sig höstjackan och stövlana, i nästa sekund är det strålande sol och man längtar tll badstranden och isglass...

Har varit med Anna på en second hand butik, inga storfynd men två skärp fick följa med mig hem, för 10:- st. Anna hittade en jättemysig tröja för 25:-. Man kan verkligen fynda på second hand.

Ut i solen med er...eller

Finaly



Den blev klar.

130808



Var uppe länge igår. Vi såg på "Skenet bedrar" . Riktigt spännande faktiskt.. Trots att jag kom i säng så sent så vaknade jag klockan åtta. Så jag är lite trött just nu. 
Idag ska ännu en dag spenderas med moa och anna. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men kul blir det säkert. 

Ha det bäst <3

Down Town





Linne - Eve, JC
Bolero - Peach, JC
Shorts - Avklippta deasel jeans
Skor - Din Sko
Halsband - Systers
Armband - Albrekts guld
Örhängen - Ur & Penn
Väska - Mormors mors

Dålig uppdatering idag också. Det blir lätt så när det är sommarlov. Idag har jag och anna fönstershoppat lite i stan. Åt havrebollar och drack cider, eller alkoholfri pärondryck med ciderkaraktär som det numera kallas...fyra ostfrallor klämde jag ner i min tomma mage också.

Ikväll blir det ännu en filmkväll den här gången med Moa och anna.

Ha det bra <3

every day is a new start



Ännu en ny dag full av nya möjligheter. Det gick väl sådär med min header igår, men det e bara att ta tag i problemet
och hugga i på nytt.
Idag ska jag vara med Moa & Anna. Ska bli jättekul.

See ya <3

simple stile




Dagens enkla outfit

Tröja         - H&M
Cardigan - 365 Sunshine
Jeans       - Cubus
Halsband - Gina Tricot
Örhängen - Gina Tricot
Ballerinor  - Din sko

Dålig uppdatering idag också, jag vet. Jag försöker få någon ordning på den dumma headern. Jag är inte så bra på sånt. Ja, ja övning ger färdighet som man brukar säga. Idag har jag varit med Reecca. Jättekul att träffa henne efter så lång tid. Min syster har åkt på ett läger och min pappa och min andra syster till vårt landställe så nu e det bara jag och mamma hemma. Inte lika mycket bråk om datorn alltså.

Ha det bäst <3

Här och Nu



Idag vaknade jag till en oskyldigt blå dag. Himmlen ser ut som om det aldrig har regnat.
Dagen ska tillbringas med underbara Rebecca.  Har inte träffat hennepå jättelänge så det blir jättemysigt.

Ha det så bra <3

Tiden är en bristvara







Tunika - Gina Tricot
Shorts -  H&M
Cardigan - Race Marine
Halsband - AngleWear.se, köpt på tradera

Dålig uppdatering idag, har försökt få någon ordning på min design...lyckas inte särskilt bra. Jag är helt borta när det gäller photoshop. Annars har jag inte gjort någonting specielt. Städat lite. Plinkat lite på pianot och fixat naglarna med fransk manikyr. Ikväll blir det väl antagligen mer photoshop för min del.

Ha det bra <3


bara för att


gammal konservburk

Idag ser det ut som att det skulle kunna bli lite finare väder. Spelar ioförsig ingen större roll därför att en stor del av dagen kommer tillbringas fframför datorn. Jag ska försöka fixa min design idag!! Jag har förstått det mesta nu, men har ingen aning om hur man gör en header i photoshop, kan bara redigera bilder inte sätta ihop flera. Men jag antar att det bara är att prova sig fram.

Ha en bra dag<3

Jag har himlen runt hörnet



Haft en mysig hemmakväll med film, godis, syster och bästa Moa. Såg på Nära & Kära.  Var faktiskt riktigt mysig, lite besviken på slutet bara, men det ska jag inte avslöja ifall någon vill se den.  Moa ska sova över här inatt, så det blir nog mer prat än sömn.

Ha det så gott<3

Swing Life Away







¤ Tröja - H&M
¤ Shorts - avklippta från ett par diesel jeans
¤ Skor - Scorett
¤ Sjal - Gina Tricot
¤ Halsband - Ur & Penn
¤ Örhängen - Second Hand
¤ Väska - Mormors mors
 

Solen kom iallafall. Inte jättevarmt men man slipper jeansen. Ska träffa min kompis och ha lite mysigt.

se yaa <3

se det från den ljusa sidan


Klarblå sommarhimmel.

Vaknade i morse till ännu en dyster grå dag, inga små söta stackmoln, ingen sol som bländar en när man tittar ut genom fönstret.  Idag är en typisk dag när man bara vill sitta inne och göra ingenting.  Det är lätt att man deppar ihop. Tänk på saker som gör dig glad. Tänk på mysiga sommaregn dom allra varmaste dagarna. Tänk på personer som du tycker  om. Tänk på orden som tröstar när man är lessen . Tänk på vackra solnedgångar i havet.  Tänk på just det som gör dig lite lyckligare denna mörka dag.


Think of the bright side of life...


Puss och kram 


Lemoncurd







En bild säger mer än tusen ord.

pearls and lace









Linne - H&M (min söta systers)
Kjol - Benetton (httad i utklädningslådan)
Leggings - H&M
Spetsjacka - Gina Tricot
Pärlhalsband - Snö of Sweden

Idag har det inte hänt så mycket. Köpte en spetsjacka som jag blev kär i. Annars har jag väl inte gjort så mycket förutom att titta på OS-invigningen och spela Guitar Hero, min nya favoritsysselsättning.  En riktig slappdag men det får man unna sig när man är ledig.

<3 

Special home edition









Mitt rum. Välstädat.

Vaknade imorse och tittade på klockan. 08.08 08/08 - 08, ja idag blir det nog liv i stan.

teknikmagasinet



Idag har dan gått åt till datorn, Guitar Hero och film.. En skön kvällspromenad i störtregnet han jag med också.


<3

sunset









den sommarn. Den kvällen.

sparkle









-zoul
-cubus
-wedins

och pärlemor naglar<3

time is ticking



midsommar.



så fint.



kvällsol.



yatzy på en liten ö. 


ja, då har jag inte skrivit på några månader. Sommarn ska njutas utomhus och inte framför datorn. Men nu när hösten kommit kan vi istället minnas tillbaka på sommarn som varit

RSS 2.0